втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій короткометражного ігрового фільму

Сценарій «Не менше 50 кг» 15 лютого 2012 року став переможцем конкурсу сценаріїв Всеукраїнського фестивалю молодого аматорського кіна DVERY.

Коментарі



Дуже дякую за змістовні коментарі. Фінал дійсно передбачуваний і я з цим згодна. Цікава ідея, де у фіналі героїня знаходить роботу на першому поверсі. Візьму це до уваги і зміню фінал.

Написав Марина Артеменко, 10:34 14.03.2012

Фінал історії дійсно хотілося б мати інший. Днями йшлося, поміж інших, про цей сценарій в розмові з одним із креативних продюсерів.

Він виказав слушну думку, що логічно було б, аби у фіналі героїня знайшла роботу на першому поверсі))

Написав Володимир Войтенко, 16:03 11.03.2012

Читав з рідкісною для меня зацікавленністю. Є гостра для деяких людей проблема. Є досить незвичайний ліфт, про існування якого ніколи не чув. Отже завдяки сценарію збагатився інформативно, за що автору щира подяка.
Не достатньо обгрунтовано виглядає звільнення працівника. Хоча хто його зна. Але, що точно випадає зі стилістики сценарію - це єдина репліка. Якось потрібно без неї. Але як - поки не придумав.
Фінал прогнозований. Для короткометражки не кращий випадок.
Взагалі позитива набагато більше. Успіхів в екранізації.

Написав Євген Чвіров, 18:10 25.02.2012