втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

ВІД ДОЛІ НЕ ВТЕЧЕШ

30.08.2011


Cценарій ігрового повнометражного фільму-комедії

Зображення: xvatit.com

Коментарі



Дякую. Приємно. Це перша така тепла рецензія на мій сценарій в україномовному варіанті.

Написав Євген Чвіров, 18:15 14.02.2012

Після прочитання сценарію якось світло в голові зробилося. Легкий сценарій, як для прочитання, так й за темою, опісля та під час споглядання якого не доводиться особливо напружуватися, а можливо цілком розслабитися та зануритися в той потік подій, що на сторінках розгортається.
То напевно проблема кожного сценариста чи то письменника, осадок зоставшогося непорозуміння опісля спілкування з редактором, чи то іншою особою, його функції виконуючою, а саме - вирішуючою долю публікації тексту, щось з цим осадом діяти, якось його переробити, освоїти. Й в певних обставинах чинитья рішення зробити з цього історію. Хоча напевно сценаристам та письменикам про сценаристів та письменників писати найлегше. А сценарист з "писчим спазмом" (то хвороба така є) напевно герой дійсно якщо й не дотепний, то принайнмні кумедний.
Першу посмішку викликала згадка про сайт Кіносценарист.Юа. Ну а далі все вже доволі легко та невимушено посмішку викликає.
Шкода лише, що навряд знайдеться той, хто сценарій даний наважиться екранізувати.

Написав Геннадій Коваль, 19:13 13.02.2012