втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

В рамках 45-го Київського МКФ «Молодість» буде працювати освітня платформа «Майстерня Талантів», на якій «Film.ua Факультет» представить майстер-класи від практиків у галузі теле- та кіновиробництва, повідомляє «Телекритика».

Спеціальним гостем програми стане досвідчений експерт в галузі написання та розробки сценаріїв, скрипт-доктор Моніка Франчак (Monica Franczak), на рахунку якої робота з найбільшими польськими студіями Alvernia Studios і Platige Image, а також з незалежними продюсерами, режисерами і сценаристами.

Лінійка майстер-класів «Film.ua Факультет» буде включати такі:

26 жовтня, о 16.00 – майстер-клас PR та маркетинг директора FILM.UA Group Поліни Толмачової на тему «Просування фільму. Промо кампанії та їх види. Трейлери та PR».

29 жовтня, о 16.00 – майстер-клас заступника керівника юридичного департаменту FILM.UA Group Тетяни Бобик на тему «Авторське право в кіно. Розмова з юристом кіностудії».

29 жовтня, о 17.30 – майстер-клас польського скрипт-доктора і консультанта Моніки Франчак на тему «Поради сценаристам і продюсерам. Як представити проект на пітчингу. Як представити вашу ідею кристально чисто».

1 листопада, о 13.00 – майстер-клас провідного VFX продюсера компанії POSTMODERN Ігоря Климовського на тему «Нові технології візуальних ефектів. Можливості 21-го століття».

1 листопада, о 14.30 – майстер-клас директора POSTMODERN Digital Єгора Борщевського на тему «Бюджетування візуальних ефектів і комп'ютерної графіки. Продюсер і VFX-супервайзер – економічний діалог». 

Програма «Майстерня Талантів» проходитиме з 25 жовтня по 1 листопада в Домі освіти і культури «Майстер-клас» за адресою: Київ, вул. Лаврська, 16 А., ауд 114.

Після закінчення фестивалю «Film.ua Факультет» продовжить роботу в звичайному режимі. Майстер-класи та короткі курси проходитимуть на кіностудії Film.ua (Київ, вул. М. Закревського, 22).

Вхід на майстер-класи вільний, за попередньою реєстрацією.

Коментарі