втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

10-11 жовтня 2015 року на Арт-заводі Платформа вперше відбудеться фестиваль КіноКухня - унікальний формат фестивалю про кіно, який не має аналогів в Україні. Протягом двох днів на фестивалі зберуться професіонали і любителі кіно, щоб разом відчути справжню атмосферу кіно й безперервних зйомок, завести корисні знайомства і просто добре провести час.

У всіх відвідувачів КіноКухні з'явиться можливість побувати за кадром і відвідати 12 тематичних зон фестивалю: зйомки, кастинги, б'юті зону, майстер-класи, інобарахолку, купити професійну знімальну техніку, побачити шоу каскадерів, виступи музикантів, а також смачно поїсти й подивитися кіно.  

Ідеальним майданчиком для проведення фестивалю такого формату є  Арт-завод Платформа, який успішно працює не лише як івент-локація (тут відбулося 24 заходи, загальна кількість гостей – 400 тисяч осіб), але й як знімальний майданчик (знято більше ніж 200 промороликів, відеокліпів і сцен із фільмів та серіалів).

З 28 серпня до 2 жовтня 2015 року в рамках фестивалю КіноКухня відкрита професійна акредитація.

  • Отримати іменний бейдж та переваги професійної акредитації можуть всі учасники кіно- й телеіндустрії, заповнивши онлайн-форму >>> та здійснивши оплату.

Детальну інформацію кожен учасник отримає на електронну пошту через три дні після реєстрації.

Ініціатором фестивалю КіноКухня є компанія 435ФІЛМС, організаторами - SUN RAY Production Studio, Платформа арт-завод та 435ФІЛМС. 

  • Офіційна сторінка фестивалю КіноКухня: www.facebook.com/kinokitchen
  • Будемо раді відповісти на всі додаткові запитання >>> Команда фестивалю КіноКухня: [email protected]

Офіційна інформація 

Коментарі