втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

У рамках фестивалю соціальної відеореклами Molodiya Festival-2015 Британська Рада в Україні започатковує нову категорію та спеціальну відзнаку «Активні Громадяни».

Британська Рада в Україні запрошує створити соціальну рекламу про громадські ініціативи та позмагатися за призовий фонд у розмірі 10 000 грн.

У категорії «Активні громадяни» приймаються відео про вже чинний або запланований соціальний проект, діяльність молодих організацій, реформи на рівні громад/областей/усієї країни, а також про будь-які інші починання, які об'єднують людей та розвивають громадянське суспільство.

Переможці в категорії «Активні громадяни» отримають призи у розмірі 5, 3 та 2 тисячі гривень за 1-3 місця відповідно від партнера Molodiya Festival – Британської Ради в Україні.

Вимоги до відео: формати mkv, mov, mpg4; хронометраж - до 1 хв.
Кількість робіт від одного учасника – необмежена.

Термін приймання робіт – до 15 вересня 2015 року


**
«Активні громадяни» – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, яка сприяє соціальним змінам і розбудові мережі молодіжних лідерів, побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, вміння вести безконфліктний діалог.

**
Нагадуємо також, що триває приймання робіт до загального конкурсу фестивалю на будь-яку соціальну тематику, призовий фонд якого становить 20 000 грн. Деталі на сайті: www.molodiya.com.ua і у ФБ: https://www.facebook.com/MolodiyaFestival

Коментарі