втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Чотири короткометражні картини, сценарії яких свого часу були оприлюднені на сайті СМ та обговорені у Сценарній Майстерні, змагатимуться в Національному конкурсі короткометражних фільмів 43 Київського МКФ «Молодість».

Це стрічки «Перший крок у хмарах» Аліни Горлової, «Уроки української» Руслана Батицького й Ольги Войтенко (співавтор сценарію), «Красна Маланка» Дмитра Сухолиткого-Собчука та «Помин» Ірини Цілик.

Як вже повідомлялося, фільм Ірини Цілик «Помин», сценарій якого створено за однойменним оповіданням Ірини, також братиме участь у міжнародній конкурсній програмі дебютних короткометражних фільмів «Молодості». 

«Перший крок у хмарах», реж. Аліна Горлова, 2012, 15’ 


«Уроки української», реж. Руслан Батицький, 2013, 28’

«Красна Маланка» (Malanka din Сrasna), реж. Дмитро Сухолиткий-Собчук, 2013, 45’

 

«Помин», реж. Ірина Цілик, 2013

Також у Національному конкурсі короткометражних фільмів МКФ «Молодість» візьмуть участь три фільми інших учасників Сценарної Майстерні – «Бачу себе на картині – просторі з літніх луків...» Анастасії Матвійчук, «Кафе «Вояж» Романа Бондарчука та «Обійми» Філіпа Сотниченка.

«Обійми», окрім цього, паралельно беруть участь у міжнародній конкурсній програмі студентських фільмів.

Загалом до Національного конкурсу короткометражних фільмів увійшло 23 картини.

До складу журі цієї змагальної програми увійшли: кінокритик, голова Національної спілки кінематографістів України Сергій Тримбач (голова журі), продюсер Максим Онопрієнко, російський продюсер українського походження Наталя Мокрицька й актриса Вікторія Малекторович.

Коментарі