втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Кінофонд Владислава Шлесіцкі запускає DOC LAB POLAND & UKRAINE. Подавайте свої проєкти на участь у воркшопах, пітчингах та кіноринку під час Краківського кінофестивалю. Цього року Docudays UA став партнером ініціативи.

Лабораторія триватиме з 29 травня по 3 червня. Запрошуємо українських документалістів/-ок до участі в одному з трьох компонентів програми:
- для проєктів на стадії розробки,
- для стрічок на стадії монтажу, а також
- для пошуку копродукції на кіноринку «CEDOC». Останній — створений для продюсерів/-ок, які шукають додаткові варіанти співпраці. DOC LAB POLAND & UKRAINE розрахована на участь п’яти українських команд. 

Кінцевий термін подання заявок — 31 березня 2023 року (23:59). Заповнені аплікаційні форми надсилайте, будь ласка, на адресу [email protected], організаційні запитання — на скриньку [email protected]

Робоча мова зустрічей, воркшопів і презентацій — англійська. Участь українських кінематографістів/-ок є безоплатною, також організатор(к)и відшкодовують витрати на проїзд та проживання. Учасники/-ці отримають індустрійні акредитації на Краківський кінофестиваль. 

DOC LAB POLAND — це наймасштабніша програма з розвитку та підтримки документальних проєктів у Центральній і Східній Європі. Ініціатива сприяє творчим та новаторським підходам у кіноіндустрії. DOC LAB POLAND надає фінансову, організаційну та експертну допомогу для створення фільмів.

Більше деталей про ініціативу, повний перелік тренерів/-ок програми, а також форма для заявок — на сайті за цим посиланням.

Docudays UA

Коментарі