втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

12 листопада о 19:00  і о 19:30 в кінотеатрі «ЖОВТЕНЬ» відбудуться ексклюзивні покази фільму «Свідки Путіна» за участю режисера Віталія Манського. Після перегляду – обговорення стрічки..

Квитки  за лінком: http://bit.ly/36pYbDU

Стрічка має нагороду за найкращий документальний фільм Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах 2018 року та інші кінематографічні призи. Фільм містить унікальні архівні зйомки Віталія Манського, які були зроблені ним в період президентських виборів в РФ і приходу до влади Владіміра Путіна.

 Віталій Манський – відомий режисер-документаліст. Народився у Львові. Випускник ВДІКу, став одним із найвідоміших сучасних режисерів та продюсерів документального кіно. Перша робота Манського вийшла на екрани у 1989 році, й відтоді понад 30 стрічок режисера брали участь у міжнародних фестивалях та неодноразово отримували нагороди. Серед його найбільш відомих робіт: «У променях сонця» про КНДР, «Труба» про життя різних людей вздовж газового трубопроводу — від Уренгоя до Кельна, «Рідні» (копродукція з Україною) - історія сім`ї і країни. З 2014 року живе й працює  в Латвії.                                                                                                     

Фільм «Свідки Путіна» демонструватиметься в  кінотеатрі «Жовтень»
12 листопада на сеансах о 19:00(зала Кіноман)  і о 19:30 (зала Гегемон)  
 

                              Документальний

Ориґінальна назва – «Свидетели Путина»

Автор і режисер: Віталій Манський

Композитор: Карліс Аузанс

Продюсери: Наталія Манська, Габріела Бусман, Філіп Ремунда

Виробництво: Латвія,  Швейцарія, Греція

Хронометраж: 104 хвилини

Синопсис: Події у стрічці розпочинаються 31 грудня 1999 року, коли Російська Федерація дізналася про нового президента. Фільм заснований на документальних свідченнях операції “Наступник”, унаслідок якої країна отримала президента, який править нею донині. Персонажами стрічки є Міхаіл Ґорбачов, Боріс Єльцин, Владімір Путін і російський народ, який завжди є мовчазним свідком вирішення своєї долі.

За офіційною інформацією

Коментарі