втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

До широкого українського прокату створена за підтримки Держкіно стрічка вийде 27 червня 2019 року.

Команда повнометражного пригодницького фентезі «Поліна і таємниця кіностудії» режисера Оліаса Барко презентувала офіційний постер стрічки. Захопливі пригоди по той бік екрану в компанії світових кінозірок розпочнуться вже з 27 червня. В Україні фільм, спільного виробництва України (Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно), Франції та Бельгії (WILD TRIBE FILMS), випускає в прокат компанія Ukrainian Film Distribution.

Головні ролі у фільмі виконали Поліна Артеменко, Жан Рено («Леон»), Віржіні Ледуаєн («Пляж»), Едуар Бер («Астерікс і Обелікс»), Северія Янушаускайте («Вавілон-Берлін»), Василь Вірастюк («Пригоди S Миколая»), Евніка Саадвакасс та інші. Оператором виступив триразовий лауреат премії «Сезар» – Т’єррі Арбоґаст, відомий багаторічним співавторством з Люком Бессоном.

Як зазначив Голова Держкіно Пилип Іллєнко: «Цьогоріч пригодницьке фентезі «Поліна» – це один із найочікуваніших у прокаті фільмів для дитячої аудиторії.  Це також одна з двох картин, підтриманих Держкіно, у якій глядачі побачать зірку світового кінематографа Жана Рено».

Про що кіно: Поліна нічого не знає про своє минуле і долю батьків. Вона живе в будинку зі злою тіткою і двоюрідним братом. Ті таємно планують позбутися дівчинки в день її народження, щоб отримати таємничу спадщину – кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім’ю.

Нагадуємо, фільм знімався в Україні восени 2015 року. Основною знімальною локацією стала кіностудія FILM.UA та її натурний майданчик.

«Поліна і таємниця кіностудії»

Слоган: Приготуйся до пригод по той бік екрану

Режисер: Оліас Барко

Продюсер: Оліас Барко, Денис Іванов, Єгор Олесов

Оператор: Т’єррі Арбоґаст

У ролях: Поліна Артеменко, Жан Рено, Віржіні Ледуаєн, Едуар Бер, Василь Вірастюк, Евніка Саадвакасс, Северія Янушаускайте

Автори сценарію: Оліас Барко, Анушка Валевік, Джонатан Ньюман

Композитор: Дмитро Шуров

Художник з костюмів: Ганна Гресь

Художник-постановник: Іван Левченко

Дистриб’ютор: UFD

Прем’єра в Україні: 27 червня 2019 року

Жанр: фентезі, пригоди

Виробництво: Kinorob, WILD TRIBE FILMS за підтримки Державного агентства України з питань кіно

Тривалість: 94 хв.

Держкіно 

Коментарі