втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Кінокомпанія «BIG HAND FILMS» представила Держкіно завершений виробництвом фільм режисера Семена Горова «Пригоди S Миколая» (робоча назва – «Груднева казка»).

«Пригоди S Миколая» – це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що дива можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. У стрічці йдеться про пригоди другокласника Артема, родина якого переїхала з великого міста в будинок у Карпатах. Напередодні Дня Святого Миколая до хлопчика неочікувано завітав сам Миколай, який виявився злодієм укостюмі чарівника.

У стрічці Маша Єфросиніна спробувала себе в ролі модного блогера та мами головного героя, а Василь Вірастюк зіграв головного антагоніста – бандита «Кабана». Юні актори Максим Лучак та Іванна Бородай виконали ролі брата та сестри – Артема і Полі. Польський актор Пшемислав Ципріаньський виконав роль батька малого Артема, а Супер Миколая зіграв Григорій Боковенко.

Голова Держкіно Пилип Іллєнко зазначив: «Ця стрічка буде цікава як найменшим глядачам, так і їх батькам, й навіть бабусям і дідусям!».


На великих екранах «Пригоди S Миколая» можна буде побачити вже 13 грудня цього року. Дистриб'ютор картини на території України – кінокомпанія «ММД».

Держкіно 

Коментарі