втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 24 на 25 червня на телеканалі «1+1» о 00:55 дивіться авторську програму Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно»  – 4 випуск  20 сезону.

Тут подається традиційна інформація про кінотеатральні новинки. Зокрема, про фільм титулованого поважними кінофестивалями ісландського режисера Балтасара Кормокура – «У полоні стихії», де йдеться про протистояння людини та стихії. Також у прокаті продовження кримінального трилера 2015-го року «Сікаріо». А ще комедія «Ти квач!» і німецький фентезійний родинний фільм «Джим Ґудзик і машиніст Лукас».

В Арґументі-Кіно про телесеріал "Пан Робот"

В Арґументі-Кіно телеесей про Ізабель Аджані

У рубриці «Серіальний кіноефект» розповідь про серіал «Пан Робот», портрет непроминальної французької актриси Ізабель Аджані й телеесеї про українського режисера Марка Толмачова та американську оскароносну акторку Кейті Бейтс, знану з фільму «Мізері», створеного за сюжетом Стівена Кінґа.

Арґумент-Кіно

Коментарі