втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 10 на 11 червня о 01:05 дивіться 2 випуск 20 сезону програми «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1».

У ньому буде віддано шану геніальній українській кінорежисерці Кірі Муратовій, яка у свої 83 роки пішла у кращий із світів 5 червня.

Окремий сюжет присвячений переможцям 47 Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість». Зокрема, розгорнуто йтиметься про переможця Національного конкурсу – фільм «Штангіст». Про особливості стрічки та роботу над цією копродукційною картиною (Україна – Польща) в розмові з Володимиром Войтенком розповість автор сценарію й режисер «Штангіста» Дмитро Сухолиткий-Собчук.

В "Арґументі-Кіно" про фільм "Штангіст"

Також у цьому випуску змальовано портрет знаного актора Сергія Маковецького та подано традиційні розповіді про найновіші кінотеатральні прем’єри. Зокрема, про американський горор «Спадкове», японське повнометражне аніме «Прикрась прощальний ранок квітами надії», дизнеївську анімаційну «Суперсімейку 2», французьку «Пані Гайд» з Ізабель Юпер в головній ролі, а також американсько-китайський «План втечі 2» із Сильвестром Сталлоне й британський бойовик «Готель «Артеміда» із Джоні Фостер та Джефом Ґолдблумом.

Арґумент-Кіно

Коментарі