втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Для участі в кастингу потрібно підготувати короткі презентаційні промови українською і англійською мовами.

В Україні пройдуть кастинґи на головні ролі у фільмі «Захар Беркут». Про це повідомляється на сторінці проекту у Facebook.

«Ми запрошуємо на кастинґ молодих талановитих студентів і студенток театральних ВНЗів, які мріють спробувати свої сили в справжньому кіно», - сказано в повідомленні.

Зазначено, що для участі в кастинґу потрібно підготувати короткі презентаційні промови українською і англійською мовами.

Графік кастинґів:

3 квітня — м. Запоріжжя (вул. Гоголя, 118, з 10.00 до 18.00)

4 квітня — м. Дніпро (вул. Глинки, 11, з 10.00 до 18.00)

5 квітня — м. Одеса (вул. Левітана, 103, з 10.30 до 18.00)

10 і 11 квітня — м. Харків (час і місце уточнюються)

12 квітня — м. Івано-Франківськ (час і місце уточнюються)

13 квітня — м. Львів (час і місце уточнюються)

16, 17, 18 квітня — м. Київ (час і місце уточнюються)

Також всі актори (незалежно від міста проживання та віку), які хочуть взяти участь в кастинґу фільму, можуть надсилати свої дані на пошту [email protected].

Як повідомляв «Детектор медіа», компанія Kinorob підписала з Film.ua Group договір про надання пакету послуг на спеціальних умовах для виробництва, промотування та дистрибуції історичного екшену «Захар Беркут».

Проект став переможцем дев'ятого конкурсного відбору кінопроектів Державного агентства України з питань кіно. Бюджет картини склав 75 млн гривень, з них держпідтримка - 30 млн гривень. Режисер - Ахтем Сеітаблаєв, продюсери - Єгор Олесов.  

Ахтем Сеітаблаєв повідомив, що знімальний період історичного екшену «Захар Беркут» розпочнеться в липні, а фільм глядач побачить у 2019 році. За його словами, фільм за стилем буде ближче до «Хороброго серця». 

 

Коментарі