втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 22 на 23 жовтня о 01:10 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» йтиметься про український премєрний фільм режисера Володимира Лерта «Мир вашому дому!»

Йдеться про екранізацію збірки оповідань єврейського письменника Шолом-Алейхема “Тев’є-Молочар”, свого часу адаптованої драматургом Ґріґорієм Ґоріним для сцени.

На екрані – українське село початку ХХ століття. Тев'є-молочар живе в маленькому селі. Він бідний і вірить, що єдиний шанс уникнути злиднів для його доньок – це вдале заміжжя. Тев'є приймає вигідну пропозицію від свата, але доньки мають інші наміри. Таким чином перед нашими очима розгортається трагікомедія з усіма її ознаками.

В картині “Мир вашому дому” головну роль, усід за знаменитою виставою київського театру ім. Івана Франка «Тев’є-тевель» мав виконати незабутній Богдан Ступка, але не склалося, великий актор завчасно пішов із життя…

В Арґументі-Кіно про фільми "Сніговик" та "Відважні"


Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки: британський детективний трилер «Сніговик» (реж. Томас Альфредсон), американська військова драма «Відважні» (реж. Джейсон Гол), французька комедія «Паранормальний обмін» (реж. Брюно Шіш), американсько-фантастичний трилер «Скайлайн 2» (реж. Ліем О’Донел), німецько-британська анімація «Ми – монстри» й американський горор «Пила 8» (реж. Майкл Спіріґ, Пітер Спіріґ).

В Арґументі-Кіно - про Джулію Робертс і Джефа Ґолдблума


В Арґументі-Кіно телеесей про фільм «Що сталося з Бебі Джейн?»

Насамкінець – телеесеї про українського режисера В’ячеслава Криштофовича, американських акторів Джулію Робертс і Джефа Ґолдблума, а ще про класичний фільм режисера Роберта Олдріча «Що сталося з Бебі Джейн?» (1962).

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі