втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі програму «Арґумент-Кіно» - в  розмові Володимира Войтенка з режисером Аркадієм Непиталюком ідеться про його дебютний повнометражний фільм «Припутні», що виходить до широкого українського прокату 28 вересня.

За жанровим визначенням самих авторів – це “житейська комедія під Воплі Відоплясова”.

Також в «Арґументі-Кіно» подаватиметься розгорнута інформація про інші кінотеатральні новинки. Зокрема, про біографічну драму «На глибині 6 футів», реж. Скот Во, напівтрилер, напівбойовик «Американський убивця», реж. Майкл Куеста, та китайську анімацію «Їжак Бобі: Колючі пригоди». А ще в програмі ітиметься про глобальну інтерактивну подію під назвою Мангетенський кінофестиваль короткометражок.

Окрім усього цього, портрет Брижіт Бардо – французьку акторку, фотомодель і співачку, яку вважають провісницею сексуальної революції другої половини ХХ століття.

Насамкінець – телеесеї про американського актора, режисера, продюсера і Супермена Кристофера Рива та американську акторку Ґвінет Пелтроу.

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі