втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 2 на 3 квітня о 01:55 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» в розмові Володимира Войтенка з письменником і сценаристом Андрієм Кокотюхою, учасником Сценарної Майстерні, йтиметься про виклики й завдання, які стоять перед сучасним українським кінематографом, а також про фільм за його романом «Червоний» (реж. Заза Буадзе). 

Також у програмі – розгорнута інформація про кінотеатральні новинки, зокрема, про картину французького режисера в’єтнамського походження Чань Ань Гунґа “Вічність”, американсько-німецький трилер жахів “Ліки від щастя” реж. Ґора Вербінського, американську авантюрну комедію “Красиво піти” й іспанську романтичну драму історичного розмаху “Пальми в снігу” реж. Фернандо Ґонсалеса Моліни.


В "Арґументі-Кіно" про трилер жахів  “Ліки від щастя”

Насамкінець – телеесеї про знаменитого фінського постановника Акі Каурисмякі, ірландського актора Майкла Фасбендера, кіногенія Андрєя Тарковського, про кінодраму Лариси Шепітько «Сходження».

Андрій Кокотюха – письменник і сценарист. Народився 1970 року в Ніжині. Закінчив факультет журналістики Київського університету Шевченка. Є автором понад 40 книжок, у тому числі детективних, комедійних та містичних романів. Володар Ґран-прі літературного конкурсу “Коронація слова”. Сценарист ігрового фільму «Тупик» (1999, реж. Григорій Кохан). Автор сценаріїв низки телепроектів, зокрема, й каналу «1+1», а саме серіалів «Століття Якова» й «Катерина». Нині до виходу в прокат готується історична драма за його книжкою і сценарієм під назвою “Червоний” (2017, реж. Заза Буадзе).

**

«Арґумент-Кіно» продовжує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Наразі ролик «Кіномани», реж. Максим Люков. 

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі