втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 19 на 20 березня о 01:35 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові Володимира Войтенка з режисером-документалістом Сергієм Буковським ітиметься про його новий фільм «Головна роль», про природу екранної документалістики й про Міжнародний фестиваль документального кіна про права людини Docudays UA, що проходитиме в Києві 24-30 березня.

Також у програмі – розгорнута інформація про кінотеатральні новинки: науково-фантастичний фільм «Життя» із Джейком Джиленголом, кримінальна драма «Провини наші» з Майклом Фасбенде

ром, супергеройський блокбастер «Могутні рейнджери, ексцентрична французько-бельгійська комедія для дорослих «Якби я була чоловіком» та анімаційний «Бебі бос» – для всієї родини, але з алюзіми до Доналда Трампа.


В Арґументі-Кіно про фестиваль Docudays UA


В Арґументі-Кіно про"Африканську Королеву"

А ще – телеесеї про австрійського режисера-інтелектуала Міхаеля Ганеке й класичну стрічку американського режисера Джона Г’юстона «Африканська королева» (1951) з Гамфрі Боґартом і Кетрін Гепберн у головних ролях.

**

Сергій Буковський в Арґументі-Кіно

В Арґументі-Кіно про "Головну роль" Сергія Буковського 

Сергій Буковський народився 1960 року в Башкирії. Вивчав режисуру на кінофакультеті в Київському інституті ім. І. Карпенка-Карого. Протягом своєї 35-річної кінокар’єри зняв близько 40 фільмів, серед найвідоміших – «Війна. Український рахунок», за який отримав Шевченківську премію, а ще – «Знак тире», «Сон», «Назви своє ім'я», «Живі», «Завтра свято», «Україна. Точка відліку»... 2014-го року створив Майстерню документального кіна Сергія Буковського для молодих кінематографістів.

**

«Арґумент-Кіно» продовжує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Наразі ролик «Гічкок», реж. Микита Булгаков.

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі