втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 5 на 6 лютого о 01:20 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» ітиметься про резонансний документальний фільм «Російський дятел» (Україна – США – Велика Британія) реж. Чеда Ґрасії, зокрема – в розмові Володимира Войтенка з героєм стрічки, художником Федорем Александровичем.

У фільмі підважується офіційна версія причин аварії на Чорнобильській АЕС і йдеться про те, що вибух реактора спланували в Москві, аби приховати невдачу ґрандіозного військового проекту, спрямованого проти Заходу.

У програмі – огляд кінотеатральних новинок, зокрема, це: французька драма «Ілюзія кохання» реж. Ніколь Ґарсія, американська еротична драма «П’ятдесят відтінків темряви» реж. Джеймс Фолі, американський бойовик «Джон Вік 2» реж. Чед Стагельский, повнометражна анімація «Lego@ Фільм Бетмен», реж. Крис Маккей.


В Арґументі-Кіно - телеесей про композитора фільмів Стівена Спілберґа Джона Вільямса

Окрім того, у найближчому випуску «Арґументу-Кіно» – телеесеї про кінокомпозитора Джона Вільямса та акторку Дженіфер Джейсон Лі.

В Арґументі-Кіно розмова з Федорем Александровичем


Федір Александрович народився 1982 року в родині художників. 2007-го року закінчив Національну академію образотворчого мистецтва та архітектури. Як сценограф працював для понад 40 вистав. Учасник пів сотні з лишком художніх виставок. Співрежисер короткого фільму “Знайдіть нашого хлопчика”, відзначеного на фестивалі “Відкрита ніч”. Автор чотирьох поетичних збірок. 

**

"Арґумент-Кіно" продовжує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Наразі кіноролик «Не виводь людей з кіна», реж. Сергій Пудіч.

 

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі