втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 29 на 30 січня о 01:10 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» ітиметься про документальну стрічку вродженого у Львові російського режисера Віталія Манського «Рідні» (Україна – ФРН – Латвія – Естонія), що присвячена сучасній російсько-українській війні і демонструватиметься в кінотеатрах.

Манський будує оповідь засобом розмов із власними родичами, які живуть по всій Україні – від Львова та Одеси до Донбасу і Криму. Режисер пояснює: «Коли йдеться водночас про мир та війну, а також про делікатні та інтимні речі, потрібно озиратися на самого себе. Я повівся б нечесно, якби не звернувся до своєї родини, а вибрав би дистанцію».


В Арґументі-Кіно - про "Рідних" Віталія Манського

У програмі подаватиметься огляд інших кінотеатральних новинок, зокрема, це китайсько-американське фентезі «Велика стіна» реж. Чжана Імоу, американська науково-фантастична мелодрама британського реж. Пітера Челсома «Космос між нами», а також американська спортивна драма «За кров до перемоги» реж. Бена Янґера.


В Арґументі-Кіно - телеесей про Дерека Джармена

Окрім того, у найближчому випуску «Арґументу-Кіно» – телеесеї про постановника культового українського фліьму «Пропала грамота» Бориса Івченка, німецько-американського класика режисури Ернста Любіча, британську акторку Ванесу Редґрейв, британського режисера-експериментатора Дерека Джармена та про класичну політичну сатиру геніального Стенлі Кубрика «Доктор Стрейнджлав, або Як я перестав хвилюватись і полюбив бомбу».

У рубриці «Серіальний кіноефект» ітиметься про резонансний політичний телесеріал «Картковий будинок» із Кевіном Спейсі в головній ролі.


В Арґументі-Кіно - про «Картковий будинок»


Cinema, реж. Аліна Горлова

Починаючи з цього випуску, в "Арґументі-Кіно" демонструватиметься соціальна реклама про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival. Найперший – кіноролик режисерки Аліни Горлової Cinema.

АРҐУМЕНТ-КІНО  

 

 

 

Коментарі