втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 25 на 26 грудня о 01:05 у програмі Володимира Войтенка «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» про найближчі кінотеатральні премєри, про феномен телесеріалу «Зона сутінків» та актуальний кінокаледар.

Останній цьогорічний тиждень у кінотеатрах позначиться міжзоряною науково-фантастичною мандрівкою «Пробудження» реж. Мортена Тільдума, біографічною драмою реж. Жерома Саля «Одіссея», що присвячена життю леґендарного дослідника широт і глибин Світового океану Жака-Іва Кусто, комедією для дорослих «Новорічний корпоратив» реж. Джоша Ґордона і Віла Спека та чудовою анімацією для родинного перегляду «Співай!».

Кінокаледар: цього разу телеесеї про творчість британського режисера-класика Керола Ріда, російського актора й режисера Сєрґєя Бодрова-молодшого та про знаменитий контроверсійний фільм режисера Сема Пекінпи «Солом’яні пси».

В АК - про "Солм'яних псів" Сема Пекінпи. 45 років на екранах

В "Арґументі-Кіно" телеесей про класика британського кіна Керола Ріда 

Рубрика «Серіальний кіноефект» присвячена унікальному телесеріалові, що вже понад півстоліття лишається взірцевим та улюбленим для багатьох і має назву «Зона сутінків».

АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі