втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Асоціація «Сприяння розвитку кінематографа в Україні – Дивись українське!» оголосила конкурс сценаріїв та сценарних заявок – «Своє кіно».

Конкурс шукає сценарії та сценарні заявки для короткометражних фільмів про історію людей, які втілюють зміни, наближають краще майбутнє, надихають інших. 

Конкурс проводиться за трьома темами:

  • Тема №1 «Ініціативи заради майбутнього»
  • Тема №2 «Партнерство заради майбутнього»
  • Тема №3 «Майбутнє творять люди»

Тему №1 «Ініціативи заради майбутнього» спрямовано на пошук сценаріїв для фільмів, які демонструють, що будь-яку конкретну проблему, у всіх сферах та на всіх рівнях, може вирішити своїми діями ініціативна та відповідальна людина. Зміни роблять люди, які мріють про краще майбутнє, діють та надихають інших.

Тему №2 «Партнерство заради майбутнього» спрямовано на пошук сценаріїв для фільмів, які демонструють, що у справжньому партнерстві (співпраці) досягається кращий результат. 

Тему №3 «Майбутнє творять люди» спрямовано на пошук сценаріїв для фільмів, які демонструють історії звичайних людей, особиста відповідальність яких, їх життєві принципи та вчинки є джерелом надії на краще майбутнє для інших людей.

На Конкурс приймають сценарії до короткометражних ігрових фільмів тривалістю близько 3 хвилин

Історія, подана у cценарії, має бути зрозуміла та цікава для широкої глядацької аудиторії, драматургічно завершеною, життєствердною, мотивувати до дії, надихати.

Фіналісти I туру Конкурсу (сто авторів сценаріїв-фіналістів) отримають дипломи фіналістів Конкурсу.

Переможці ІІ туру – Переможці Конкурсу, автори 20 сценаріїв-переможців – отримають від організаторів Конкурсу авторську винагороду за сценарії у розмірі 10 000 гривень.

За сценаріями-переможцями Конкурсу планують зняти фільми, що увійдуть у добірку проекту «Дивись українське», яку буде продемонстровано в кінотеатрах і на телеканалах.

  • Для участі в Конкурсі необхідно надіслати заявку>>>.
  • Приймання конкурсних заявок учасників триває до 22 січня 2017 року.
  • Із Регламентом конкурсу можна ознайомитися тут>>>.

Коментарі