втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Дивіться в мережі програму Арґумент-Кіно від 27 листопада. В розмові Володимира Войтенка зі сценаристкою й режисеркою Марисею Нікітюк (учасницею Сценарної Майстерні) ідеться про її літературну й кінотворчість, зокрема, про роботу над дебютним ігровим повнометражним фільмом «Коли падають дерева», що побачить світ 2017 року.

Також у програмі – аналіз кінотеатральних прокатних новинок. Зокрема, мова про романтичний трилер з Бредом Пітом «Шпигуни-союзники» (реж. Роберт Земекіс),  фантастичний ретротрилер «Планетаріум» (реж. Ребека Злотовскі) з Наталі Портмен, Луї Ґарелем та донькою Джоні Депа Лілі-Роуз Мелоді.  

Окрім того – телеесеї про американську режисерку Кетрін Біґело та мексиканського режисера Альфонсо Куарона.

У рубриці «Серіальний кіноефект», присвяченій знаковим телесеріалам, що наділені безсумнівними кінематографічними чеснотами,  йдеться про серіал “Фарґо”, який постав на основі однойменного фільму братів Коенів 1996 року.

АРҐУМЕНТ-КІНО

Коментарі