втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Одеський міжнародний кінофестиваль спільно з Телеканалом «Сонце» оголошує приймання сценарних заявок на конкурс комедійних сценаріїв і надає кожному письменнику, професійному або початківцю, можливість продемонструвати свій талант професійному журі, що складається з відомих продюсерів і режисерів.

Конкурс є відкритим і не обмежує кількість і вік учасників.

Термін прийому сценарних заявок: з моменту оголошення Конкурсу до 1 липня 2016 року включно.

Умови конкурсу:

  • Претенденти на участь у Конкурсі заповнюють заявку, розміщену на сайті oiff.com.ua
  • У випадку, якщо сценарій створений особою до 14 років, заявку заповнюють його законні представники. Якщо сценарій створений неповнолітнім (з 14 до 18 років), заявку заповнює неповнолітній за згодою його законних представників. Якщо сценарій створений у співавторстві, заяку заповнює уповноважена всіма співавторами особа з їх згоди.
  • Від одного автора може прийматися до 3 сценарних заявок.
  • До участі в конкурсі приймаються заявки комедійного жанру для повного метра: легкі і чорні комедії, романтичні комедії, фарси, пародії, сатири.
  • Заявки мають бути до сценаріїв, які є оригінальним твором одного автора або декількох письменників (співавторів), які прийняли спільне рішення про участь у конкурсі, і повинні бути написані українською або російською мовами.
  • ОМКФ не приймає романи, розповіді, п'єси, трітменти, конспекти, концепції реаліті-шоу, сценарії існуючих фільмів або сценарії, які були запущені у виробництво до підведення підсумків конкурсу. Ваш сценарій повинен бути оригінальним. Не допускаються заявки до сценаріїв, які отримали призи в інших подібних конкурсах.

Процедура відбору фіналістів

  1. Обробку сценарних матеріалів, визначення фіналістів та переможця Конкурсу здійснює Конкурсна комісія, що складається з 5 членів (професіоналів в галузі кінематографії).
  2. У фіналі Конкурсу візьмуть участь автори 5 кращих сценаріїв, відібраних Комісією конкурсу.
  3. Вони будуть запрошені до Одеси на закритий майстер-клас зі сценарної майстерності, де отримають коментарі журі за своїми роботами. Майстер-клас відбудеться 20 липня. Наприкінці майстер-класу Конкурсною комісією буде оголошено Переможця. Результати Конкурсу оголошуються на сайті oiff.com.ua
  4. За результатами оцінювання сценарних матеріалів, наданих на участь в Конкурсі, Конкурсна комісія (журі) може прийняти таке рішення:
  • про вибір меншої або більшої кількості фіналістів;
  • відмова від вибору фіналістів і / або Переможця Конкурсу, якщо жодна з робіт, наданих на Конкурс, не відповідає його вимогам;
  • про присудження заохочувальної винагороди або морального заохочення за результатами Конкурсу.

Переможець конкурсу

  1. Переможець конкурсу отримує заохочення – 15 000 гривень, а також сприяння в доопрацюванні сценарію з телеканалом «Сонце».
  2. Виплата винагороди здійснюється Засновником Конкурсу протягом 20 днів після оголошення переможця шляхом перерахування зазначеної суми після вирахування податків і зборів на поточний рахунок Переможця або шляхом видачі готівки з каси Засновника Конкурсу.

Більше інформації тут>>>.

Офіцйна інформація

Коментарі