втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Андрій Рябко



Контакти: [email protected]

Народився 2 березня 1989 року в Рівному.

З вересня 2012-го живе й працює в Києві, розвиваючи свою творчу особистість на вищий рівень.

Першою роботою був кліп, змонтований у листопаді 2010 року на пісню "Рабік - Мушу йти", який одразу потрапив до ротації міських телеканалів "Рівне-1" та "РТБ", після чого робота набирала нових обертів.

Освіта: вища незакінчена; Рівненський державний гуманітарний університет, Інститут мистецтв – факультет музичного мистецтва, спеціалізація "комп’ютерно-електронна музика", кваліфікація "викладач, аранжувальник, аудіотехнолог".

Досвіт роботи: Рівненська державна телерадіокомпанія – інженер лінійного монтажу (з 2009), інженер комп’ютерного монтажу (2010 -2013).

Нагороджений почесною грамотою Рівненської міської ради та виконавчого комітету за високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у становлення і розвиток сфери на Рівненщині, з нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку, 16.11.2010.