втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію короткометражного ігрового фільму 

Сценарій читайте на СМ тут >>>

Олег Куницький (40), успішний підприємець, президент юридичної компанії, випадково, проїздом, підбирає на трасі Алісу (17), неповнолітню повію . Вона йому когось нагадує.

Олег великодушно  дає їй грошей і хоче, щоб Аліса не продавала себе хоча б сьогодні. Але ексцентрична дівчина все більш притягує чимось до себе Олега.

Олег відкриває Алісі свою таємницю, яку він нікому не розповідав. Про те, що в цьому місті багато років тому він цинічно покинув свою дівчину, яка його кохала. Олег кається в цьому.

Аліса різко реагує на це і намагається вискочити із джипу на ходу. Олег зупиняє свій джип і підходить до неї. Виявляється, що його дівчина - це мати Аліси, яка померла півроку тому від раку, а Аліса – Олегова донька, про яку він нічого не знав. Аліса змушена була проституювати, щоб забезпечувати лікування хворої матері, а згодом віддавати накопичені борги.

Олег намагається переосмислити це. Остання сцена дає надію на майбутнє.

Коментарі