втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму


Коментарі



Марія, дякую за коментар і за те, що прочитали. Для мене це важливий сценарій, так як в ньому особиста історія моєї рідної бабусі. Мені дуже хотілося передати драматизм тієї ситуації, її безвихідь. Зараз мені здається, що сценарій провисає спочатку. Я навмисно робила його лінійним, без паралельних ліній, тому початок здається мені громіздким. Сподіваюся, що коментарі та підказки учасників Майстерні мені допоможуть, якщо, звичайно, хтось захоче читати 20 стор тексту).
Я рада, Марія, що історія викликала у Вас зацікавленість, хоча в ній немає поганих німців, батальних сцен і справжніх героїв.

Написав Лілія Легостаєва, 16:02 17.07.2016

Гостро прописаний сценарій. Чітко прописані характери головних героїв. І я не знаю чи буде це до речі, але ваша Маруся, нагадала мені відому Марусю Квітки- Основ'яненка.
Світла Вам:)

Написав Марія Лепетан, 13:57 17.07.2016