втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму


Коментарі



Володимире, зрозуміло: Ваша річ, виявляється, з бородою)) Тепер вже стає очевидним, що довгі діалоги готувалися для сценічного виконання, для кіно їх потрібно безжально скорочувати. Діалог Іваненка, де він оповідає про свої пригоди у ролі жінки, безсумнівно треба подати в кумедних коротких трьох сценах – і це буде значно цікавіше, ніж проста оповідь… Тема, загалом, цікава для нашого творчого брата, тож її треба розвивати, а вже готову річ, можна, як анімацію пропонувати творцям «Сказочной Русі» - досить їм набивати оскоминку політичними темами, пора урізноманітнювати жанр, братися за мультики для дітей і дорослих іт.д.

Написав Федір Янько, 12:26 13.03.2015

Щиро дякую, Федоре, за Ваш коментар і добру пораду!
Так, Ви маєте рацію: експозиція дещо затягнута. То тому, що спочатку сценарій був новелою, потім п`єсою і, зрештою, став кіносценарієм. Виправлятимемося! :))

Написав Володимир Коваль, 22:16 12.03.2015

Володимире, гарний початок, з задоволенням прочитав до четвертої сторінки, а далі... Далі має починатися дія, а у вас затягнута експозиція (до всього ж в діалогах) Намагайтеся уникати таких діалогів, котрі виглядають, як розяснення для глядача.

Написав Федір Янько, 09:00 03.03.2015