втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму

Світлина: vorobus.com

Коментарі



Розумієте, Наталю (да, дякую за увагу), бабці, як і самотність, вони різні бувають. В цьому сценарії я намагалася дати відповідь-версію, чому дехто з них, найбільш енергійні, скандалять у транспорті. Зазвичай, це саме моралізаторського плану наїзди. Ваш варіант теж зустрічається, але, як на мене, не настільки часто.
За зауваження - спасибі; малося на увазі, що пара стоїть, як в останньому кадрі в салоні. Треба дописати, так.

Написав Ганна Керпель, 17:08 18.03.2012

На мою скромну думку, аби цей сценарій зробити взагалі без реплік він більше б описував самотність. До того ж і репліки тут доволі моралістичні, краще б та бабка стогнала та плямкала, зітхала, закочувала очі й терлась об сидячих пасажирів чи й падала на них, показуючи яка вона нещасна.
Заувага до перед останньго кадру. Якщо пара сидить на диванчику, а бабка дивиться на них ззаду, то те, що хлопець обнімає дівчину за плечі бабка (а відтак і глядач) побачить, а що дівчина його за талію - навряд чи. І думаю, зовсім не має значення працювала бабка в реєстратурі чи на іншій роботі.

Написав Наталка Доляк, 16:20 18.03.2012