втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Володимир Мартинов



Контакти: [email protected]

Народився 28 травня 1984 року в селі Костянтинівка, Новомиргородського району, що на Кіровоградщині.

До восьми років відвідував санаторний дитячий садок, потім навчався в ЗОШ №1 м. Новомиргорода. В віці 10 років захворіла моя матуся, що певним чином відобразилося на моєму вихованні ( більше часу проводив дома та навчався, мріяв стати економістом). В підлітковому віці навчався в Златопільській гімназії (ліцеї) м. Новомиргорода, та за браком коштів пішов вчитися на помічника машиніста тепловоза в ПТУ № 12 м. Знам'янка Кіровоградської області.

По закінченні з відзнакою училища у 2002 році, одружився на своїй коханій Світлані та почав працювати помічником машиніста тепловоза та електровоза в смт. Помічна Кіровоградської області, де народилася моя перша дочка Єлизавета. 

2005 року закінчив школу машиністів в Одесі та в цьому році померла моя матуся й відразу народилася моя друга дочка Діана, цього ж року я разом зі своєю сім'єю переїхав до Новомиргорода, де згодом, 2006 року, почав самостійно працювати машиністом тепловоза в локомотивному депо ім. Т. Шевченка до 2011 року. Згодом почав заснував власне діло (роздрібна торгівля дитячим взуттям), потім, 2013 року, разом зі своєю дружиною відкрив першу й останню на цей час піцерію у своєму рідному місті. На жаль, наприкінці 2013 року склалася дуже важка економічна ситуація, що призвело до втрати власноого діла. Відразу після цього пішов працювати машиністом тепловоза на ТОВ ВКФ Велта, де й нині. Тоді ж у мене родився син, якого назвали Володимиром, на честь князя Володимира Великого.

Після втрати власноого діла мене надихнуло на створення коміксу, заснованого на реальних подіях із власного життя, перша частина електронного варіантуа якого продається в мережі інтернет, друга частина чекає своєї черги: http://animedia-company.cz/ebooks-catalog/comics/celovek-angel/ .

На написання сценарію «Одного разу на Хелоувін» надихнула одна пані, керівник дитячої школи театрального мистецтва, що в Києві.

Навесні 2017 року з'явилося на світ моє перше творіння, яким пишаюся. Нині маю біля десяти різних варіантів чорнеток сценаріїв фільмів для дітей, котрі чекають своєї черги...

Сценарії та синопсиси