втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вероніка Мелкозьорова



Контакти: [email protected]

Народилася 14 січня 1991 в Києві.

2008 року закінчила спеціалізовану школу №112 у місті Києві, вивчала три іноземні мови: англ., франц, нім.

Досконало володію українською і російською мовами.

Зараз навчаюся в Університеті імені І. Карпенка-Карого, в Інституті екранних мистецтв, на факультеті Драматургія кіно і телебачення. Спеціальність: кінодраматург, 4 курс.

Маю досвід роботи журналістом (позаштатний кореспондент  в газетах «ВВ» і «Сегодня», також працювала редактором у приватному видавничому домі ТМТ, в журналі «Колектор», друкувалася в літературних альманахах «Нова проза» і «Дніпро»(лютий 2010, новела « Повітряні звірі»). Пишу статті на замовлення. Працювала фрілансером у агентстві «Еліт-клуб» під керівництвом народного артиста України Валерія Потьомкіна, співпрацювала з компанією організації свят Bonaparte. Мала досвід роботи перекладачем в агентстві міжнародних знайомств Cinderella, була автором у проекті серіаліті «Бар Duck» виробництва телеканалу ТЕТ.

Брала участь у міжнародному кінофестивалі «Відкрита ніч. Дубль 13», маю досвід роботи над сценаріями до студентських фільмів, як документальних «Тінь генія» (реж. Ольга Войтенко), «А як треба» (реж. Ігор Судаков), так і ігрових «Дужевільний» (реж. Христина Данилова).  

Намагалась співпрацювати з фондом «Антиснід», була членом саміту молодих письменників в Ірпені, що проходив під патронатом НСПУ.

У своєму творчому доробку маю безліч сценаріїв документальних фільмів, короткометражних ігрових фільмів, новел, зараз працюю над створенням сценарію до першого українського блокбастера «Українські упирі». Цей твір виведе наше кіно на новий рівень, більш комерційно-успішний. Тільки от знайти б фінансування.

Практикую фотографію, маю дзеркальний Olympus E-450(10.0). Кожне літо пропадаю в горах Криму або в Карпатах. Обожнюю різні рок-фестивалі і фаєр-шоу, особливо «Трипільське коло». Вже три роки поспіль буваю на кінофестивалі «Молодість», обожнюю музику, пишу під неї сценарії і прозу. Вчусь акторській майстерності. Прагну реалізації свої творчих здібностей та амбіцій.

Виконую дану мені роботу із завзяттям, бо дуже люблю свою справу, достатньо ерудована, маю знайомства з деякими відомими українськими кінематографістами (Богдан Жолдак, Роман Ширман, Костянтин Крайній, Раїса Недашківська, Михайло Іллєнко).

Здатна швидко орієнтуватися в незнайомій, або форс-мажорній ситуації, комунікабельна, працюю швидко й ефективно.