втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Міжнародна конференція-воркшоп «Кінобізнес: Особливості, Перспективи, Можливості» відбудеться 17 вересня 2014 року в Києві в рамках KIEV MEDIA WEEK.

Програма конференції включатиме ряд майстерень: Фінансування, Продюсування, Юридичний супровід, Промо кіно. В цьому році додана нова Майстерня - Анімація.

Конференція збере фахівців в галузі кіновиробництва: продюсерів, режисерів, юристів і всіх, хто цікавиться виробництвом, дистрибуцією та просуванням кіно або планує розвиватися в цьому напрямку.

Основними темами в рамках Майстерень стануть:

Фінансування кіно: державна підтримка кіновиробництва, фінансування, передача прав, податкові пільги, міждержавні договори про ко-продукцію, практичні приклади; фонди: національні і міжнародні, можливості доступу до фондів для кінопроектів; види фінансової участі в кінопроектах: рекламодавці, телеканали, приватні інвестиції, кредитування кінопроектів банківською сферою; краудфандінг; «лоу баджет» фільми.

Продюсування: роль продюсера в процесі організації випуску фільму; міжнародна ко-продукція - питання організації виробництва в рамках європейської ко-продукції.

Промо Кіно: види промо-кампаній, особливості нашого регіону, кейс-стаді.

Юридичний супровід: юридичні аспекти кіновиробництва і юридичний супровід; страхування кіно; роль продюсера, операції між продюсером і продакшн-компанією; міжнародна ко-продукція – юридичні питання в рамках європейської ко-продукції.

Анімація: кінопрокатна і серіальна анімація; виробництво; дистрибуція; ліцензування і мерчендайзінг; глобальний маркетинг; сінематик, зв'язок анімації для кіно і телебачення і індустрії комп'ютерних ігор.

Спікери конференції «Кінобізнес» 2014 - міжнародні експерти кіноіндустрії, практики з України, Росії, Європи відкриють учасникам секрети створення успішного кіно. Серед спікерів цього року будуть: фахівець з міжнародної ко-продукції Анна Качко, незалежний продюсер (Німеччина, Росія, Казахстан. Фільм «Уроки Гармонії» отримав більше 20 головних призів міжнародних кінофестивалів, у тому числі «Срібний Медведь» Berlinale 2013); Еліот Гроув, продюсер (Великобританія. Керівник і засновник кінофестивалю Raindance, засновник Премії Британського Незалежного Кіно /British Independent Film Awards); Олексій Троцюк, сценарист і продюсер (Росія. Фільми і серіали: «Кухня в Парижі», «6 Кадрів», «Батькові дочки», «Уральські пельмені», «Нереальна історія»). Список доповідачів конференції доповнюється щодня.

«Сьогодні діалог між професіоналами кіногалузі різних країн просто необхідний, тому що він дозволяє стежити за трендами індустрії, що нестримно розвиваються, і залишатися конкурентоспроможними. Тому такий захід як KIEV MEDIA WEEK (KMW), націлений, в першу чергу, на обмін досвідом – що має особливу цінність. Я рада, що завдяки KMW з'явилася можливість дізнатися більше про сьогоднішній стан кіногалузі в Україні. Мені здається, що в Україні величезний творчий потенціал, якому ще належить розкритися для світової аудиторії. Та як будь-який продюсер, я завжди знаходжуся в пошуку нових ідей та проектів», – коментує Анна Качко.

Інформаційні партнери конференції «Кінобізнес»:
Сценарна Майстерня
CINEMOTION
Variety Russia

Ознайомитися з програмою, списком доповідачів, зареєструватися на конференцію ви можете за цим посиланням http://kievmediaweek.com/ru/events/fbu/2014.

Стежте за новинами конференції:  www.kievmediaweek.com

За додатковою інформацієюбудь ласка звертайтесь до: [email protected], +38044 459 4610.

Коментарі