втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

BURO представляє новий медія-радіо-інтерактивний проект “Радіо з нестабільною назвою”, що має на меті повернути слухачеві радість повільних, тяжких і насичених ненормативно-науковою лексикою розмов про високе, ретельно змішане з низьким.

Культура й релігія, суспільство й безум риторичних запитань – ось у цю дивовижну конюшню ми маємо честь запросити вас на бенкет духу, хоч іноді він і нагадуватиме ласуваня помийними цінностями.

Жодних правил, ніякого формату, ба навіть назви у цього проекту немає і не буде – сьогодні він виламує двері у ваш затишний світ, бо йому соромно й нецікаво тупо постукати до вашої оселі буття.

Тема першого випуску: “Апокаліпсис: солодке передчуття катастрофи”, слухати тут.

Гості студії – письменник Тарас Антипович та культуролог, перекладач Лесь Герасимчук. Відник – Михайло Бриних.

Любов до кінця світу: що ти зробив для наближення Судного дня? Історико-культурна хроніка світових апокаліпсисів, що не відбулися. Роман Тараса Антиповича “Хронос”: фінал людства з гепі-ендом.

Коментарі