втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Вночі з 12 на 13 лютого о 01:20 у програмі «Арґумент-Кіно» на телеканалі «1+1» у розмові Володимира Войтенка з режисеркою-дебютанткою Іриною Правило, учасницею Сценарної Майстерні, про її унікальний як для нашої кінематографії дебютний повнометражний фільм-альманах «Моє дитинство», що є екранізацією творів грузинської, української та італійської літератур.

Також у програмі – огляд кінотеатральних новинок, зокрема, це драма «Патерсон» реж. Джима Джармуша, фантастичний бойовик із Мілою Йовович «Оселя зла: Фінальна битва» реж. Пола В.С. Андерсона й фантазійна драма «Голос монстра» реж. Антоніо Байони.


Про фільм "№Патерсон" Джима Джармуша в АК


"Моє дитинство", реж. Ірина Правило

А ще – телесеї про українських акторів Раїсу Недашківську й Лева Перфілова, американського режисера Дарена Аронофського, фільми «Дракула» Тода Бравнінґа й «Мовчання ягнят» Джонатана Деме.

**

Ірина Правило в Арґументі-Кіно


Ірина Правило – режисерка, сценаристка та продюсерка. 2011 року закінчила Університет Карпенка-Карого за фахом “режисура телебачення”. Під час навчання зафільмувала низку короткометражок: “Годинничок”, “Пані Марися”, “Мистецтво поза часом” та “Сонет 132”. 2010 року закінчила роботу над короткометражним ігровим фільмом “Кров”, що започаткував майбутню трилогію “Моє дитинство”, яка незабаром має вийти до кінотеатрального прокату.

**

"Арґумент-Кіно" продовжує демонструвати соціальну рекламу про культуру перегляду фільмів у кінотеатрах від фесту соцреклами Molodiya Festival – «Хто культурний – тому й кіно». Наразі кіноролик «Вимкни мобільний у кінотеатрі», реж. Юрій Ластівка.

 

 АРҐУМЕНТ-КІНО  

Коментарі