втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Від 6 до 11 листопада в Дніпропетровську продовжує свій тур українськими містами «Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова».

За підтримки Державного агентства України з питань кіно і Національного центру Олександра Довженка «Тиждень…» проходитиме з 6-го по 11-е листопада в дніпропетровському кінотеатрі «Правда» (всі сеанси — о 18.30).

До програми традиційно входять шість українських фільмів, створених за останніх десять років. Це «Гамер» (реж. Олег Сенцов), «Молитва за гетьмана Мазепу. Нова версія» (реж. Юрій Іллєнко), «Істальгія» (реж. Дар’я Онищенко), «Трубач» (реж. Анатолій Матешко), «Параджанов» (реж. Олена Фетісова і Серж Аведікян) та альманах короткометражної документалістики «Вавилон’13».

Акція «Тиждень українського кіно на підтримку Олега Сенцова» розпочалася з Києва, а потім проводилася в Тернополі, Івано-Франківську, Луцьку, Ужгороді, Прилуках і Львові.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: