втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

«Дубль-16» кінофестивалю «Відкрита Ніч» відбудеться у ніч з 6 на 7 липня у в місті Києві на Подолі.

Проходитиме «Відкрита Ніч-2012» на території галереї «Арт-причал», заснованої на набережній Дніпра відомим фотохудожником Олександром Ктиторчуком.

«Арт-причал» розташований біля підніжжя нового Гаванського мосту (причал №2, ріг вул. Набережно-Хрещатицької та Сковороди, навпроти корпусу НаУКМА, відомого як Бурса).

Фестиваль не може відбутися на звичному місці на Андріївському узвозі з очевидних причин, пов`язаних з його реконструкцією.

Одночасно з головним майданчиком у Києві фестивальні перегляди аналогічної програми відбуватимуться у містах Дніпродзержинську, Запоріжжі, Каневі, Копичинцях, Івано-Франківську, Львові, Миколаєві, Полтаві, Прилуках та Чернівцях.

Також покази відбудуться у селі Легедзине Уманського району Черкаської області та на хуторі Обирок, що поряд з Батурином на Чернігівщині.

Початок фестивалю - о 21.00.

На київському майданчику свято Івана Купала з 20.30 стрічатимуть з гуртом "Очеретяний кіт"

За традицією, загальна фестивальна програма складатиметься з двох частин – конкурсної та позаконкурсної і триватиме шість годин. Тривалість конкурсної частини програми – 3 години. Всі фільми загальної програми братимуть участь у конкурсі глядацьких симпатій. Конкурсну частину загальної програми, як завжди, оцінюватиме Журі на окремому засіданні. Оголошення результатів – з першими променями сонця.

Коментарі



Залишити коментар

Ім'я:

Коментар: