втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис ігрового короткометражного фільму

Хронометраж: 3 хв

Цільова авдиторія: чоловіки й жінки, 18–64 років

Сценарій на СМ читайте тут >>>

Власник підприємства, їдучи з роботи, зустрічає на вулиці Хлопця й Дівчину, які самотужки прибирають сміття. Він цікавиться їхніми мотивами, адже вони на комунальників не схожі.

Хлопець каже Власникові підприємства про існування теорії розбитих вікон, але про суть цієї теорії не розповідає.

Наступного дня Власник підприємства їде на роботу. На лобове скло його авто із зустрічної машини викидають обгортку від морозива. Він забирає обгортку зі скла і викидає її на узбіччя. В цей же час йому доповідають, що в офісі розбили скло. Коли Власник підприємства приїжджає на роботу, з’ясовується, що розбили не тільки скло, а й урни у дворі. Один із співробітників припускає, що слід чекати й інших ушкоджень, адже діє теорія розбитих вікон.

Власника підприємства весь час переслідують образи Хлопця і Дівчини, які збирали сміття. Він просить свого співробітника розказати, в чому полягає ця теорія. Вислухавши, він погоджується, що в теорії є сенс, повертається на місце, де викинув раніше обгортку від морозива, і прибирає її. Увечері він привозить декілька урн до місця, де збирають сміття Хлопець і Дівчина.

Коментарі