втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового повнометражного фільму

Жанр: Драма
Хронометраж: 
90 хв.

Сценарій відзначений другою премією Всеукраїнського конкурсу «Коронація слова» за 2003 рік

Чому саме «Кіт із капустою»? А хто його знає? Могла бути і «Собака з огірками» або «Коза з абрикосами». Але ця історія зовсім не про домашніх тварин з овочевою начинкою. Ця історія про незбориму силу добра, що об’єднує нації й народи в боротьбі проти зла.

 

Коментарі



А котяра таки гарний!!!

Написав Василь Трубай, 17:43 30.08.2013

Пану Федору Янько.
Звичайно ж "капусту" треба брати в лапки. Але без лапок якось, ніби, простору більше. Лапки - вони як лапи. Чомусь захотілось без лапок.

Написав Володимир Ткаченко, 18:48 29.08.2013

Пану Юрію Сороці.
Дякую Вам за "титана", але це для мене занадто. Ваші зауваження слушні, я й раніше це помічав і підсвідомо звалював усі нюанси на Його величність, режесера. Йому видніше, як ось, скажімо, Вам. Коли б дійшла справа до кіна, то й спраді - на біса той початок.

Написав Володимир Ткаченко, 18:40 29.08.2013

Кіт із капустою... Очевидно, капусту треба брати в лапки... Подальша доля сценарію суттєво залежить й від назви майбутнього фільму))

Написав Федір Янько, 06:59 28.08.2013

Цікаво подати в простій послідовності (лінійно) історію можуть тільки титани.Очевидно, Ви до них належите, бо Ви це змогли!

Але кінодраматургія, як казав А.Тарковський, це «гра послідовностями». І здається, Чехов радив, написавши оповідання, відрізати початок.

Наприклад, у Вашому сценарієві можна почати оповідь з 22 сторінки, і все буде й так зрозуміло, і навіть динамічніше і загадковіше, а далі технічно це «узгодити», перебрати події під кутом, «що показувати, а про що повідомляти»…

Сценарій звичайно і без цього помітний в темі українських заробітчан, - бо дотепно, і без скиглення, - а тема набула абсолютно свіжий, оригінальний погляд!

Написав Юрій Сорока, 08:34 26.08.2013