втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Міжнародна конференціяоркшоп «КінобізнесОсобливостіПерспективиМожливості» відбудеться 17 вересня 2014 року в Києві (готель Radisson Blu) в рамках KIEV MEDIA WEEK (KMW). 

Список доповідачів конференції поповнив британський кінопродюсер, керівник і засновник кінофестивалю Raindance — Еліот Гроув. Його ім'я знають практично усі кінематографісти Лондона і багатьох інших міст. Еліот читає лекції з кінодраматургії і кіновиробництва по всієї Великой Британії, Європі, Північній Америці і Японії. Також він створив учбове відділення Raindance, яке сьогодні пропонує майже два десятки вечірніх майстер-класів, а також майстер-класів вихідного дня по кінодраматургії, режисурі, продюсуванню і просуванню кіно.

Еліот Гроув — продюсер більше 150 короткометражних і 5 художніх фільмів. Також його авторству належить вісім сценаріїв. Один з фільмів, який продюсував Еліот, — «Живі і Мертві» (The Living and the Dead), авторський британський трилер, світова прем'єра якого відбулася на Роттердамськом Кінофестивалі у січні 2006 року.

Варто відзначити, що Еліот Гроув не лише професіонал кіноіндустрії, але також і письменник. Його книги розповідають про тонкощі створення малобюджетного кіно. У 2001 році видавництво Focal Press опублікувало книгу Еліота «Сценарна лабораторія Рейнданс: Як написати і продати гарячий сценарій» (Raindance Writers Lab: How to Write and Sell the Hot Script).

Його друга книга «Продюсерська лабораторія Рейнданс: малобюджетне/безбюджетне кіно» (Raindance Producer’s Lab Lo-to-no Budget Filmmaking) була опублікована Focal Press в липні 2004 року. Обидві книжки були перевиданні безліч разів. Провідне американське видавництво Barrons в 2009 році опублікувало його «150 вправ для майбутнього кінематографіста» (150 Workouts To Becoming A Filmmaker). З того часу книга була перекладена на французький, німецький, іспанський і італійський.

Під час виступу в рамках конференції «Кінобізнес» Еліот Гроув поділиться з учасниками секретами кіновиробництва в умовах низького бюджету. А також відповість на всі питання по цій темі.

Гроув — майстер слова, який вміє і любить спілкуватися зі своїми читачами, слухачами, глядачами. Читайте нестандартні поради автора на офіційній Facebook сторінці конференції «Кінобізнес».

Коментарі