втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Заявки приймаються до 25 травня включно. 

Odesa IFF ScripTeast Series Projects – це конкурс телесеріалів, що організовує Одеський міжнародний кінофестиваль за підтримки Star Media, найбільшої міжнародної кінокомпанії України, та ScripTeast, європейської програми підготовки для найкращих сценаристів Східної Європи, запровадженої Незалежною кінофундацією. 2018 року цей конкурс відбудеться в межах ОМКФ вдруге.

Для участі у пітчингу буде представлено від 4 до 6 найкращих проектів телесеріалів, написаних сценаристами східно- та центральноєвропейського походження. Також у конкурсі можуть брати участь проекти, що належать продакшнам, зареєстрованим у одній з країн Східної та Центральної Європи. Проект, що подається на участь у Odesa IFF ScripTeast Series Projects, повинен бути оригінальним та потенційно цікавим для міжнародного глядача. Із деталями щодо заповнення заявки та надання документів для участі у Odesa IFF ScripTeast Series Projects можна ознайомитися у розділі “Odesa IFF ScripTeast Series Projects". Відбір проектів здійснюється комісією, призначеною ОМКФ, Star Media та ScripTeast.

Заявки приймаються до 25 травня включно. Результати відбору будуть оприлюднені 20 червня, а відібрані проекти – представлені телепровайдерам, дистриб’юторам, ко-продюсерам 18 липняна пітчингу проектів серіалів. Пітчинг відбудеться в межах ділового майданчика Film Industry Office. Журі Odesa IFF ScripTeast Series Projects складається з представників ScripTeast, Star Media та ОМКФ.

Минулого року 5 проектів взяло участь у пітчингу. Журі визнало переможцем проект “Прокляті гори” (Дорота Вучіч, Вішна Маміч, Хорватія)

ScripTeast – європейська програма підготовки для найкращих сценаристів Східної Європи, організована Незалежної кінофундацією (Польща). З 2006 року  в рамках програми було розроблено 137 сценарії, 43 з них були реалізовані й показані на багатьох міжнародних кінофестивалях або наразі перебувають на стадії виробництва. Star Media – міжнародна кінокомпанія, що спеціалізується на виробництві та дистрибуції кіно- та телефільмів, теленовел та серіалів, телевізійних програм та докудрам, які успішно транслюються на провідних телеканалах України та за кордоном.

Нагадуємо, що 9-й Одеський міжнародний кінофестиваль відбудеться з 13 до 21 липня.

За офіційною інформацією

Коментарі