втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Іван Войтюк



Контакти: vis_5@ukr.net

Режисер, продюсер, сценарист.

Народився 24 квітня 1956 року в селищі Джартас, Караґандинська область, Казахстан.

1980 року закінчив Київський державний інститут культури ім. О. Корнійчука, кафедра режисури, (Завідувач кафедрою Г. Макарчук, педагоги В. Веремієнко, Б. Литвин).

1980-1997 – художній керівник і режисер, спочатку студійного, потім державного міського театру в м. Краматорську, Донецької області.

Поставив 41 виставу. Випустив 6 випусків 2-річної театральної студії.

З 1997 року живе і працює в Києві як креативний директор РА агентства «Прем'єр СВ Україна», «Стиль-С», виконавчий продюсер телеканалу «Інтер»; бере участь у виробництві телепрограм, рекламних роликів, кліпів у якості продюсера і режисера.

З 2005 року – один з творців кінокомпанії DaxiFilm (Україна).

Фільмографія:

кіноактор

  • 2005 Цілують завжди не тих (Україна, Росія)

режисер

  • 2011 Платон Ангел (Україна); за мотивами п'єси Олекси Коломійця "Дикий Ангел"
  • 2009 Загадай бажання (Росія, Україна)
  • 2008 Мім Бім, або Чуже життя (Україна, Росія)
  • 2007 Так не буває (Україна)
  • 2007 Повертається чоловік з відрядження (Україна)
  • 2006 Танго любові (Україна)

сценарист

  • 2011 Платон Ангел (Україна); за мотивами п'єси Олекси Коломійця "Дикий Ангел"
  • 2007 Так не буває (Україна)

продюсер

  • 2008 Мім Бім, або Чуже життя (Україна, Росія)
  • 2007 Так не буває (Україна)
  • 2007 Повертається чоловік з відрядження (Україна)
  • 2006 Танґо любові (Україна)

Сценарії та синопсиси