втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

АННА, або ПРОБЛЕМИ ДУШІ НАШОГО ЧАСУ (варіант 2)

20.12.2012


Сценарій ігрового повнометражного фільму

 

Коментарі



Дякую, Євгене, за розуміння!
Також дякую за слушні зауваження, адже при певній логіці вони можуть бути цінними. Так що, якщо ще колись повернусь до цього сценарію, то обов'язково врахую їх.

Написав Геннадій Коваль, 00:31 17.01.2013

Дякую. Тепер зрозумів. Раніше не розумів, певно, тому, що мене ці професіі не цікавлять. От ви витягли з людини душу - мені цікаво - що далі. А далі, того що особисто мені цікаво , немає. Тому розчарування. Що ж, гадаю, знайдеться достатньо людей, яким цікаво те, про що ви написали

Написав Євген Фещенко, 23:10 16.01.2013

Євгене, дякую за увагу до твору...
Не знаю, де ви знайшли задум показувати дію, розвиток, та роботу душі...
Самим першим задумом було показати саме сукупність варіантів відношення до душі в нашому часі, тобто - низку отих "профессій", що так чи інакше в контакт з душою вступають. Так що людина тут ні до чого. Й відношення між людиною та її душею більш відкриті та зрозумілі для "професіоналів", а ніж для самої людини, тому герою якось самому робити вчинки - то кіно вже зовсім про інше.
В тім, я розумію, що драматизму не вистачає, але може відсутність драматизму та карколомних пригод й є ота проблема душі нашого часу?

Написав Геннадій Коваль, 23:18 15.01.2013

Прочитав сценарій. Що сподобалось - по перше сам задум, по друге - сцена, коли Анна розправляється з Людмилою - дуже неочікувано. Одразу видно - душа з характером. И Валерія, певно, образила напочатку саме вона.
А взагалі, зауваження, що були в мене до синопсиса, залишаються і тепер. Нелогічність розвитку ситуаціі, коли душа живе окремо і прагне з,єднатись, а герой не розуміє, що відбувається. Але ж щось же має з ним відбуватись, окрім того, що з,являється привид.
В самому задумі закладено показати пригоди душі, роботу душі, дію душі, необхідність душі в решті решт. А цього немає.
І ще. З Ігорем і Катею трапилась неймовірне, а вони пливуть течією, все якось мляво,Дякувати Богу, що є добрі люди, здатні до дій, а то б вони так і прожили б усе життя з тією Анною і померли б в один день.
Коротше кажучи, не вистачає драматизму. На мій погляд мають бути вчинки героів. Поставити свічку, поіхати до бабусі, приіхати за нею, все це якось на вчинки не тягне.

Написав Євген Фещенко, 12:01 13.01.2013

Щиро Вам дякую, Юлія!
Буду сподіватися, що побажання Ваше справдиться))
Й Вас зі святами та вього найкращого в році прийдешньому!

Написав Геннадій Коваль, 17:17 25.12.2012

Бажаю Вам екранізувати Вашу історію!:) З наступаючими святами!:)

Написав Юлія Алексеєва, 14:12 25.12.2012