втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Синопсис ігрового короткометражного фільму 

У сімейної пари з Німеччини, Курта та Міхаели, середніх років, 2 роки тому загинув син-підліток, який професійно захоплювався футболом.

Подружжя по різному переживає трагедію: Міхаела не може собі дозволити відпустити свій біль та настільки прив’язує себе до речей сина, що проводить в його кімнаті день за днем увесь свій час. Чоловік Міхаели Курт намагається контролювати свою скорботу та, незважаючи на втрату, жити далі.

Намагаючись повернути дружину до нормального життя, він випробовує різні засоби, але оскільки нічого не допомагає, врешті решт відносить речі сина до соціального центру гуманітарної допомоги країнам Східного Євроблоку, чим доводить дружину до нервового зриву.

Через деякий час, перебуваючи в Україні під час відрядження, він випадково зустрічає хлопчика в одязі свого сина. Хлопчик грає надворі у футбол синовим м’ячем. Уся стриманість, пригнічення в собі емоцій, раціоналізм та зовнішня холодність руйнуються для нього в той же час.

Коментарі