втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Синопсис сценарію ігрового короткометражного фільму


Це кіно про складні стосунки між дочкою та матір'ю, проблема яких зачаїлася ще в дитячому віці дівчини. 

Одна ніч, одна чергова інтрижка та насолода матері від бридкого чоловіка і все життя ненависті та відрази від дочки. Те мерехтіння фар на стелі, той пекучий ляпас від матері,скрип ліжка та стогін жінки назавжди лишив свій слід в голові та уяві дівчини. Тільки одне улюблене фото моряка, безкінечні бесіди з чорно-білим зображенням батька дає надію на рятунок від божевілля та самотності.

Непорозуміння, ревнощі та образа дівчинки  на свою матір за зраду її батьку, привело до життя заради помсти.  Той гидотний приклад способу життя матері в молодості породив  розпусний, брутальний, навіть вульгарний спосіб життя дочки.

Чи зможе дочка пробачити матір і чи зможе мати пояснитися з дочкою, адже таке життя – просто нестерпне й жахливе для них обох.


Коментарі