втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму

За мотивами оповідання Михайла Коцюбинського «Харитя»


Коментарі



Не знаю, Надіє... Для мене реалії минулого - вже в минулому... Мене турбують сьогоднішні... З надією чекаю Ваших сценаріїв, успіху!

Написав Федір Янько, 09:45 27.07.2013

Дякую, Федоре! Над сьогоднішнім днем працюю:) Хоча не розумію, чому так лякають кіношників реалії минулих часів, не про реалії ж мова, а про людину. Не думаю, що Коцюбинський про бідноту і серп писав, скоріше про віру дівчинки в свої сили. На те вона й класика, щоб не дивлячись на реалії, залишатися актуальною завжди.

Написав Надія Коваль, 08:52 27.07.2013

Надіє, Ви добре бачите кадр, відчуваєте ритм, в цілому досконало володієте трьохактною структурою, продемонструвавши, як легко може вживатися українська класика в американській структурі викладу. Дякую, що нагадали Харитею про ту страшенну убогість, порівняно недалекого життя-буття… Відтак, наштовхнуло на роздуми, ще раз переконуюсь, що революціонери усіх часів роблять помилки, але ж наближають, дають на ступінь вищий шанс для подальшого розвитку… Отже, все у руках нащадків, сподіваюсь на ваші нові сценарії з викладом реалій сьогоднішнього дня.

Написав Федір Янько, 06:49 27.07.2013