втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…


Сценарій ігрового короткометражного фільму


Коментарі



Генадію, дякую за коментар.

Насправді, я буквально вчора думав додати у першу сцену, як герой дивиться у записничок, де викреслений довгий список видань, до яких він вже звертався. І цей "ТехноЛогос" - як остання надія.

Тепер зрозуміло, що є сенс додати цей нюанс :) Він саме й виправдає критичний емоційний стан героя.

Щодо випромінювачів - то вони, звичайно, хімерні, параноїдальні. Якнайменш, для редактора так точно. Хоча може вони й справді існують :) Ми навіть хотіли сперше додати герою шляпу, яка зсередини обшита фотльгою, але вирішили, що це вже буде комедія :)

Написав Михайло Степанський , 17:04 06.11.2012

Динамічна історія.
Але чомусь видається, що історія рано закінчилася.
Треба ще було героя по різним інстанціям поводити. Щоб планомірно довести його до розчарування та втомленності, виходячи з яких він й плюнув на затію. А то якийсь когнитивний дисонанс - втома виражена крізь міміку, більш характерну для гніву. При першій невдачі гнів якраз й більш характерний. Бо так згорнута до однієї спроби історія якось психологічно нерелевантно виглядає.
Й не зрозуміло, про які випромінювачі мова йде - про якісь ефимерні, чи про випромінювачі антен мобільного зв'язку.

Написав Геннадій Коваль, 20:00 04.11.2012