втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

ВІН – РЕВНИВИЙ, ВОНА – МЕРТВА

28.09.2012


Сценарій ігрового короткометражного фільму


Коментарі



Дмитре, прочитав… Цілком сучасна повчальна історія для ревнивців й не тільки… дещо розтягнута, таке відчуття, що написана швидко, і автор повторно над нею не працював. Відтак, є сцени невикінчені, не суттєві, які можна прибрати.

Щодо структури також варто бути уважнішим: опис дії з одного місця переходить без означення в «НАТ» уже в іншому… Звичайно, якщо передавати сценарій в руки знайомому режисеру чи продюсеру для постановки, то можна… Але якщо відправляти на конкурси, пропонувати кінокомпаніям, то всі ті недоліки будуть помічені й аби не виглядати в очах аматором - слід таки прагнути до вдосконаленості.

Назва фільму здалася дещо плакатною. З одного боку – начебто інтригує, заманює глядача, з іншого – саморозкриває сюжет з витікаючою розвязкою.

Написав Федір Янько, 09:19 03.12.2013

Дякую, пане Юрію, за коментар.

втішений, що вжили формулювання "анатомія кохання" - в цьому є особлива доля доречності для мене особисто. бо навіть титри хотів дещо стилізувати під титри "Анатомії вбивства" Премінгера, з відповідними корективами, звісно. Проте, це вже вирішувать режисеру.

Написав Дмитро Бондарчук, 20:14 13.12.2012

Маємо прекрасний гімн коханню, анатомію кохання, зокрема майже пародію на любовні качєлі, що часто насичені справжнім драматизмом, дикою поезією.
Тут – ще й новаторською формою.

Після знайомства закоханих і аж до 19 с. розвиток дії дещо уповільнений.

Загалом, мені подобається, навіть бестеркітоновський стиль, де все відбувається без унції гумору.
З таким сценарієм легко працювати, під час реалізації є все для якісного збагачення твору.

Написав Юрій Сорока, 17:36 13.12.2012