втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

ПЕРЕМОЖЦІ! АБО В БІЙ ІДУТЬ САМІ ДІВЧАТА (частина 2) - варіант 2

10.05.2012


Сценарій ігрового повнометражного фільму-кінопародії

 

Коментарі



Валерію, а Ви все ж погляньте… Сценарії Віталія Райнюка, безумовно, своєрідні. Та він має унікальне почуття гумору і, сказати б, художню сміливість, що дуже важливо для мистецтва.

Ось хоча б для прикладу фінальні титри сценарію…

«Фільм присвячений всім загиблим у другій світовій війні. всі події фільму зняті на вигаданих подіях взятих з офіційної радянської історіографії. Задля драматизації сюжету було репресовано, вбито без суду і слідства, виселено в інші краї мільйони людей і жителів.

Під час зйомок фільму жоден фашист не постраждав.

Знімальна група фільму оголошує і висловлює подяку ветеранам другої світової війни які загинули захищаючи батьківщину від фашизму і комунізму, жертвам фашистських і комуністичних злочинів, та великим супердержавам які граються з життями людей.
В фільмі використані пародії на фільми, серіали, підручники з історії, совєтську владу, совєтську історіографію, світову історію, на життя і на все на світі.

В ролях. Жертви війни і комунізму … (список персонажів і акторів)

Фільм знятий на плівці і секретних паперах знайдених на тілі мертвих трупів Штірліца, Зорге, та інших розвідників і шпигунів.

Обмеження за віком - до 10 років суворого режиму в місцях заслання.

Всі права на використання кіносценарію захищенні конституцією срср за 1937 рік. Відеофільм призначений тільки для домашнього перегляду, і тільки під суворою звітністю контролюючих органів НКВС. Запрошуємо до співпраці громадян для виявлення ворогів народу та сусідів з квартирами».

Написав Володимир Войтенко, 10:51 13.05.2012

Чесно скажу не читав, але сама назва відштовхує від подальшого ознайомлення з твором. Сорі, звісно, це моя, субєктивна думка...
Пародія - не пародія, а????
Асоціація: совкове телемило.
(після прочитання синопсису виникло відчуття того що не варто ознайомлюватись з текстом взагалі, вибачаюсь за такі слова, але говорю (пишу)як є).

Написав Валерій Пузік, 15:54 11.05.2012