втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Катерина Бабкіна



Контакти: [email protected]

Народилася в Івано-Франківську.

Журналіст, фахівець зі зв'язків з громадськістю.

Авторка поетичних книг «Вогні святого Ельма» (Лілея-НВ, 2002) та «Гірчиця» (Meridian Czernowitz, 2011), прозової книжки «Лілу після тебе» (Факт, 2008) та прозових і поетичних публікацій в журналах «Сучасність», «Четвер», «Форма(р)т», «Київська Русь», «Святий Володимир», «Кур'єр Кривбасу», «Шо», RADAR, у газетах, антологіях, елекронних альманахах та інших місцях.

Авторка роману "Соня" (2013).

Вірші перекладені польською, німецькою, англійською та російськими мовами.

Створює відеопоезію. Відеороботи брали участь у кінофестивалях та літературних фестивалях у Києві, Львові, Сумах, Луганську, Чернівцях, Черкасах, Москві, Вільнюсі, Валенсії, Кракові.

Стипендіат письменницького дому у Вентспілсі, Латвія (2011) та програми DAGNY Краків, Польща (2011). Драматург, сценарист, учасник Тижня актуальної п’єси (Київ, Україна, 2011)

Фільмографія:

  • 2012: "Зло", короткометражний ігровий, за сценарієм Катерини Бабкіної "Сова", реж. Оксана Казьміна
  • 2013: ""Жовта коробочка", сценарист і режисер

Тексти Катерини Бабкіної на СМ:


Сценарії та синопсиси