втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Станіслав Данилишин



Контакти: stanislav.danylyshyn@hotmail.com

Народився 17 лютого 1985 року в Чернівцях.

2008-го захистив диплом cпеціаліста на фізико-математичному факультеті НТУУ «КПІ». Цього ж року отримав диплом магістра за спеціальністю «Менеджмент зовнішньо-економічної діяльності». Засновник Кіноклубу «КПІ».

З 2010 студіює в Берлінській академії кіно і телебачення (DFFB).

Брав участь у сценарній майстерні Midpoint, воркшопі з дистриб’юції Making Waves та був учасником Berlinale Talents.

Співзасновник німецької компанії Faktura Film у Берліні.

Вибрана фільмографія

2015: «Вимирання» (режисер Саломе Ламош, препродакшн) – лінійний продюсер, асистент режисера

2015: «Мародерство» (режисер Алєксандра Балтєану, препродакшн) – продюсер

2015: «Анішоара» (режисер Ана-Феліція Скутельніку, постпродакшн) – лінійний продюсер

2015: «Людина у футлярі» (режисер Алєксандра Балтєану, пост-продакшн) – продюсер

2014: «Аста розчарована» (режисер Макс Лінц) – лінійний продюсер
Фестивалі: 

  • МКФ Берлінале

2014: «Взуття з Трієста» (режисер Ґреґор Божич ) – продюсер
Фестивалі:

  • МКФ у Монреалі
  • МКФ «Делла Лесінія», Італія
  • МКФ «ФЕСТ Нові режисери | Нові фільми», Португалія
  • МКФ у Сардинії

2013: «Коріння. Сни» (режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук ) – співпродюсер
Приз:

  • Диплом за найкращу операторську роботу Микиті Кузьменку в номінації «Професійний ігровий фільм» на кінофестивалі «Відкрита Ніч»

2012: «Ріг Гавриїла» (режисер Хакан Саваш Мікан) – продюсер
Фестивалі:

  • МКФ Короткометражних фільмів у Тегерані
  • Кінофестиваль короткометражних фільмів «Інтерфак», Берлін
  • Кінофестиваль «Любуське Літо Фільмове», Лаґов
  • Кінофестиваль «Соланін», Нова Суль 

2010: «Собаки міста Українка» (режисер Дар’я Онищенко) – асистент режисера
Приз:

  • Диплом за найкращу режисуру в Панорамі українського кіно на Київському МКФ «Молодість»

2008: «Отроцтво» (режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук) – продюсер, асистент режисера
Призи:

  • Ґран-прі кінофестивалю «Відкрита ніч» та приз за найкращу режисуру
  • Приз “Еміля Кантіллона” на Брюссельському МКФ 
  • Приз за найкращий короткометражний фільм на фестивалі «Кінолев», Львів