втілене

  • «Кров’янка»

    Короткометражний ігровий фільм режисера й сценариста Аркадія Непиталюка «Кров’янка» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Сказ»

    Короткометражний ігровий фільм режисерки й сценаристки Марисі Нікітюк та співсценариста Дмитра Сухолиткого-Собчука «Сказ» (2016) за однойменним сценарієм…

  • «Перед виборами»

    Короткометражний ігровий фільм режисера Володимира Адамчо «Перед виборами» (2016) за однойменним сценарієм Олександра Геревича…

Костянтин Розсоха



Контакти: [email protected]

Народився я 1963 року на Далекому Сході. У 1970-х батьки мої зі мною повернулись в Україну.

Із сьомого класу у самодіяльності, спочатку духовий оркестр, потім ВІА. Під час навчання у ТУ прибило мене до Молодіжного театру-студії під кер. Слюсаря В.В. – не остання людина у творчій тусовці Черкас.

Працював на підприємстві культорганізатором.

1994 року закінчив Рівненський державний інститут культури, організатор-методист.

Працював на радіо як автор-ведучий (програма «Артмузон») під  псевдо Кость Гордієнко. Під цим ім’ям друкувався у місцевих періодичках.

З 1998 року став директором представництва радіо «Ютар» у Черкасах. Тут вже більше довелося продюсувати радіопрограми, братися за виготовлення реклами.

Згодом прийшло телебачення і програма «Клаксон» та інші програми, де доводилось бути одночасно і ведучим, і редактором, і режисером, і продюсером.

А потім … Потім, довелося все кинути, такі настали часи - або підлаштовуйся під офіційний тренд, або заткнись.

Тепер, сподіваюся, крига скресла  і на нас чекає дуже багато роботи – головне,  не змарнувати можливостей  і не просрати останній шанс.

 А біографія, біографія - це останнє, про що треба турбуватись...